sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Puolustusta

Koska tämä on blogi, niin kuka tahansa voi lisätä siihen komenttejaan ja sitäpä toivonkin. Varsinkin näiden sukujen jäsenet voivat kommenteissaan vapaasti lisätä omia tietojaan ja kiistää minun väitteeni ja olla mistä tahansa yhtämieltä tai erimieltä.

Jos joku haluaa kokonaan estää vähäistenkään itseään koskevien  tietojen ilmestyvän tähän, keksiköön itse hyvissä ajoin merkkipäivänsä lähestyessä keinon estää tulonsa blogissa mainituksi. Joka tapauksessa kaikki mitä kirjoitan pysyy lakien ja paragraafien puitteissa.

Kuvien julkaiseminenkin on sikäli osoittelematonta, etten yhdistä niitä varsinaisesti keneenkään, vaan on itse kunkin oma asia tunnistaa itsensä tai joku sukulainen kuvista. Lisähaitaksi aion tehdä vielä sen, että kuvat eivät välttämättä liitykään sen päivän henkilögalleriaan, vaan ovat mukana vain omien mielleyhtymieni vuoksi tai aivan muuten vaan rytmittämässä tekstiosuutta.

Sitä paitsi minusta on jotenkin kutkuttavan herkullista, että joku viitsii jahkailla miksi jonkun kuvan olen tähän sekalaiseen sukukuntaan sijoittanut.

Monet tarinatkin ovat kokonaan vain omaan aikaansa liittyviä eivätkä liity sukukunnan jäseniin kuin hipaisten.
Jos jostakusta tuntuu, että teksti tarkoittaa juuri häntä, ei se minua haittaa, koska ei se koske.

Tämä on esipuhelu tekijän turvaksi kunniansa perään huutelevia vastaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti